Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

The Subways-Principal 20/3/2009!




Απλά...απ'τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει!

Την περασμένη Παρασκεύη βρέθηκαν στο Principal (Και για πρώτη φορά στην Ελλάδα) το βρετανικό συγκρότημα The Subways! Ένα συγκρότημα που μπορεί να μήν είναι τόσο γνωστό (!???) αλλά αξίζει σε κάποιον που δεν ξέρει πολλά πράγματα για αυτούς να μάθει!

Έχοντας 2 Άλμπουμ στις αποσκευές τους (Young for Eternity (2005),All Or Nothing (2008)) και την μεγάλη επιτυχία του Rock n'roll queen! ήρθαν στην Ελλάδα με σκοπό να ξεσηκώσουν όσους θα έρχονταν να τους δούν και τα κατάφεραν!

Έδωσαν πραγματικά ένα ρεσιτάλ επι σκηνής με τον Billy Lunn να "εκστασιάζετε" και να συνεπαίρνει μαζί του όλους όσους βρίσκονταν κάτω στη σκηνή!Ο Billy Lunn είναι για μένα ένας απ'τους καλύτερους Frontman ,έχει μια απίστευτα καλή επικοινωνία με τον κόσμο!

Ειδικά στο τέλος στο Rock n'Roll queen που πετάχτηκε κάτω στα χέρια του κοινού ήταν η κορυφαία στιγμή της βραδιάς!!!

Μας υποσχέθηκαν ότι θα ξαναέρθουν...ως τότε YOUUUU AAAREEE THEEEE SUUUUNNN YOU ARE THEEEE ONLYYY OOOONEEE,MYYY HEAAAARTT IIISSS BLLUUEEEE!!!MY HEART IS BLUE FOR YYYYOOOUUUU!!!

Playlist-Principal:

1.Kalifornia
2.Young for eternity
3.Holiday
4.Obsession
5.Oh Yeah
6.All or nothing
7.Alright
8.Mary
9.Always Tomorrow
10.Shake Shake!
11.I won't let you down
12.I Want To Hear What You Have Got To Say
13.Turnaround
14.With you
15.This is the club
....
16.Lost boy
17.Strawberry blonde
18.Girls & Boys
19.Rock n'Roll Queen

Βίντεο:
Rock n'Roll Queen

With you

I Want To Hear What You Have Got To Say




Υ.Γ 1 Για να μην ξεχνιόμαστε ,την άλλη εβδομάδα έχει,την Τρίτη:Πληροφορική-Θεολογία (!!!!!!),την Παρασκευή:Παυλίδη και το Σάββατο:Διάφανα Κρίνα!

Ποια η διαφορά των 3ών;;; Η Πληροφορική είναι ένα "ροκ γκρούπ" ποδοσφαίρου που λαμβάνει μέρος στο "φεστιβάλ" με τίτλο: Εσωτερικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαιρου Α.Π.Θ.! :P
Σχετικά εδώ: http://www.authsoccer.blogspot.com/

Alexandris #31! ;)

ΤΑ ΛΕΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: