Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008

O Παύλος Παυλίδης στο 4ο πάρκο νέας παραλίας (21/9/08)



Ασε να μπεί λιγάκι φώς σ'αυτο το σπίτι!!!!


Ο Παύλος Παυλίδης εμφανίστηκε (μετά απο πολλυυυυ καιρό) live στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 21/9 στο 4ο πάρκο νέας παραλίας για το Φεστιβάλ Νεολαίας Συνασπισμού!

Αν και άργησα λίγο να πάω (έχασα το πρώτο τραγούδι απ'ότι μου είπε ένας φίλος που ρώτησα εκεί...)δεν ευχαριστήθηκα όσο θα ήθελα τον Παύλο! Έπαιξε γύρο στην 1 (!) ώρα. Αλλά δεν μπορώ να πώ....ήταν ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ! Το ότι τον ΕΙΔΑΜΕ ΟΡΘΙΟ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ήταν μια ευχαρίστηση!! Δηλάδή ποιός δεν θέλει να βλέπει τον ΠΑΥΛΟ να ΧΟΡΕΥΕΙ στην σκηνή;;; Μιλάω για την στιγμή που δεν θυμάμαι σε ποιό τραγούδι άφησε λίγο την κιθάρα του και ΧΟΡΕΥΕ στην σκηνή! ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!

Απο τραγούδια έπαιξε : Το καράβι,Στοιχιωμένο Σπίτι,Βροχοποιός,Superstar,Διαστημόπλοια,Ένα παράξενο τραγούδι,Δεν έχει τέλος,Σαν εσένα,Χαζοπούλι,Φωτιά στο λιμάνι,Πάρε με μαζί σου και έκλεισε με το Τώρα αρχίζω και θυμάμαι!

Α επίσης στο περιοδικό Sonik (Σεπτεμβρίου) που κυκλοφορεί με εξώφυλλο Παυλίδη, εκτός από την συνέντευξη του Παύλου, θα βείτε και ένα συλλεκτικό επτάιντσο βινύλιο με δύο τραγούδια από το Live της Σύρου.

Αυτά...προς το παρών...

ουυυυυ ουυυ ουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Υ.Γ Εγινα βροχοποιός....

Υ.Γ 2 Θα'θελα να'μουν σαν εσένα

Υ.Γ 3 Το τραίνο τι ώρα θα'ρθει;;....αυτό το τραίνοοοο.....τι ώρα θα'ρθειιιιιιιιιι!

Έρχονται και βίντεο... ;)
Superstar:

Το στοιχιωμένο σπίτι:

Ο Βροχοποιός:

Φωτιά στο λιμάνι:

Τωρα αρχίζω και θυμάμαι:

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Αχ ρε topgun πόσο σε ζηλεύω που είδες τον πάυλο παυλίδη live, σίγουρα θα προσπαθήσω να τον δώ τον Χειμώνα.
Είναι με διαφορά ο καλύτερος Έλληνας Τραγουδοποιός, αυτήν την στιγμή που σου μιλάω ακούω το καράβι απο το τελευταίο του live cd.

Να μην ξεχάσω
Να μην ξεχάσω
Να μην ξεχάσω της
μονάξιας μου το γεράκι
να γυμνάσω

Τα λέμε φίλε πολλα φιλιά απο Ζάκυνθο

Anyparktos είπε...

φοβερος ο παυλιδης..εγω τον ειδα το σαββατο σε μια συναυλια στο πεδιον του αρεως..ακριβως τα ιδια τραγουδια ειπε..και ηταν απλα μαγικος..